Ana Gavrilović - Uspešno do idealne figure sa Leovit Srbija

 

Ako ste mislili da je samo 5 kg viška telesne težine lako izgubiti, varate se! Realna situacija je da gojaznost upravo do ove granice predstavlja izazov i veliku prepreku do savršene figure. Osobe sa preko 10 ili više kilograma su u boljoj poziciji, jer mogu brže da smršaju, čak i za samo par dana, ako se pravilno hrane prema savetu dijetologa - nutricioniste, rezultati su vidljivi kako po smanjenju težine tako i po obimu struka, bokova i lica.

Naša draga Ana Gavrilović je putem telefona Leovit Srbija prvi put izrazila interesovanje za proizvode sa zdravom dozom poverenja, nasuprot insistiranju gospodina Gavrilović koji je po profesiji lekar, da ipak preskoči još jedan neprovereni proizvod na tržištu preparata za mršavljenje. Tom prilikom je poručila komplet Leovit dijete u 3 Etape: Etapa 1 - Detoksikacija organizma (5 dana dijete), Etapa 2 - Mediteranski meni (5 dana dijete), zatim Etapu 3 - Trodnevna Ekspres dijeta (3 dana dijete) i Posni dan (meni od jednog dana) koji čine fazu Stabilizacija težine. Kao poklon za porudžbinu 3 Etape, darovali smo joj MegaSlim vitaminsko-mineralni kompleks, koji je svojim sastojcima pomogao organizmu pri dijeti i obezbedio sve potrebne vitamine i minerale za pravilan rad organa i nervnog sistema. Aktivni premiks je takođe obogaćen ekstraktima Garcinia Cambodia, cimet, bromelin, ekstrakt guarane, L-karnitin... MegaSlim je dobitna kombinacija svake dijete, ne samo Leovit proizvoda jer pruža mogućnost organizmu da se pravilno izbori sa masnim naslagama i eventualnim napadima gladi, nervozom. Nakon kontrole, rezultati su bili dobri jer je Ana odlučno trenirala svakog dana, što je uz zdravu ishranu organskim obrocima iz menija ostvarilo lagan put ka probijanju poslednjih kilograma. Nakon kraće pauze, Ana je nastavila dijetu od 2. avgusta sa sve 3 Etape, pojačane Lepovit kapućinom za mršavljenje - kompleks za sagorevanje masti. 19-og avgusta dijeta je bila gotova sa rezultatima koji se jasno definišu na slici. Kako se može uočiti, nije došlo do smanjenja mišićne mase, Leovit ne uvodi organizam u stanje ketoze, on kombinacijom svojih prirodnih sastojaka oslobađa organizam, ubrzava metabolizam na normalan nivo i daje šansu telu da samo odstrani sav višak.

Ana je tokom dijete redovno posećivala lekara, vodila računa o krvnoj slici i stanju jetre i bubrega kod kojih je došlo do bitnog poboljšanja rada i normalizacije rada u odnosu na period pre korišćenja preparata. Ana je uspela da ostvari svoju nameru i pokaže sebi da savršena figura nije samo za filmske zvezde, već za one koji se bore za sebe i zdrav život bez poteškoća.

Uprava kompanije Leovit u Srbiji joj šalje tople pozdrave i čestitke i zahvaljuje na puno iskrenih komentara podeljenih na socijalnim mrežama u kojima je odbranila stav urbane žene, jakog borca i sredstva koje je koristila da sve to i definiše. Mi joj poklanjamo Mediteranski meni koji će koristiti za održavanje rezultata, onda kada je standardna ishrana pojačana za zamenu obroka i napitke oba kompleksa za prevenciju novih taloženja. Takođe, sve dalje porudžbine će za Anu Gavrilović biti ispraćene pristupačnijim cenama proizvoda uz 10% popusta!

U produžetku recenzije možete pogledati video snimak koji nam je Ana poslala, kao i verodostojne prepiske sa Facebook-a.

YOU TUBE Video recenzija