More Views

Dijeta na 14 dana (Tradicionalni meni)

Stanje u magacinu: Na stanju

Naziv Proizvoda Cena Kom.
Detoksikacija organizma - Program ishrane, kejs
RSD4,000.00
Tradicionalni meni sa mesom - Program ishrane, kejs
RSD4,200.00
Trodnevna Ekspres-dijeta
RSD3,100.00
Posni dan, program ishrane
RSD1,100.00
MegaSlim kapsule za podršku dijetama
RSD1,500.00
ILI

Kraće Informacije

Kako funkcioniše dvonedeljni Leovit® sistem dijete sa gotovom ishranom?


Najteži zadatak svake dijete rešava se u korenu potreba organizma za hranljivim i prirodnim obrocima. Ceo predloženi paket sistema dijete sadrži čak 96 funkcionalnih proizvoda za udobno mršavljenje. Veoma ili potpuno zadovoljavaju potrebu unosa obimnih obroka, dok od uslova za pripremu zahtevaju samo vrelu, ključalu vodu i nekoliko minuta strpljenja dok ne povrate oblik kao tek spremljeni u kuhinji i jasno vidljivih namirnica u recepturi. Potpun opis je postavljen niže na ovoj strani dok je porudžbina na kućnu adresu jednostavna klikom na dugme "Dodaj u korpu" i par sledećih koraka gde je potrebno uneti podatke za dostavu.

Detaljan opis

Organski proizvod iz RusijeLeovit dijeta je optimizovana za većinu korisnika kao nutricionistička dijeta sa strogim unosom kalorija od namirnica kontrolisanog organskog porekla. Sertifikacija je sprovedena isključivo od strane ruskih zdravstvenih ustanova u saradnji sa partnerskim institucijama širom Evrope. Gledano u celini, Leovit program je hrana u kombinaciji dva osnovna kompleksa - za Detoksikaciju i Sagorevanje masti. Priprema je brza i laka uz korišćenje gotovo samo 2 potrebne posude i prelivanja ključalom vodom u količinama navedenim za svaku supu, čorbu ili glavno jelo prema uputstvu - Leovit Plan Ishrane. Dakle, potrebna je samo 1 činijca za obroke i Vaša omiljena šolja za prirpemu efikasnih Leovit napitaka. Leovit dijeta za žene i muškarce je prilagođena osobama svih zanimanja i moguće ju je koristiti kod kuće, na poslu ili letovanju, onda kada je prema uputstvu to propisano. Na stranicama instrukcije nalaze se tablice upotrebe hrane i napitaka. Pratite redosled obroka i približno određenih termina. Hranu i napitke treba preliti sa tačnom količinom vode navedenom u instrukciji.

Garantovani rezultat mršavljenja je oko 3,4 kg ili više sa trening efektom ispravljanja navika u ishrani i konačnim rezultatom popravljanja opšteg stanja organizma.

Program LEOVIT DIJETA NA 14 DANA podrazumeva:

Komplet za Detoksikaciju organizma
dijeta sa detoksikacijom
Detoksikacija organizma
Prvi paket sa 31 proizvodom
5 dana pune dijete
Cena: 4000 din.
osnovni meni za mršavljenje
mršavljenje zdravom hranom
Mediteranski meni, 1/3 iz Etape 2
Drugi paket sa 31 proizvodom
5 dana pune dijete
Cena: 4300 din.

Trodnevna dijeta
stabilizacija težine
Trodnevna Ekspres dijeta, Etapa 3, Fiksiranje težine
3 dana ishrane
Cena: 3100 din.
Jednodnevna posna dijeta
stabilizacija težine
Posni dan,
finalna dijeta
9 proizvoda
1 dan dijete
Cena: 1100 din.
Podrška dijetama za mršavljenje, MegaSlim kapsule
MegaSlim
Podrška sa nutri premiksom i super sagorevačima.
Doziranje 2x dnevno na 15 dana uz sve tipove dijeta.

Program koji su pripremili ruski naučnici i nutricionisti nastao je iz serije priprema Ruskog svemirskog programa. Leovit je niskokalorična hrana ruskih astronauta koncipirana ne samo dugotrajnim rokom trajanja (dehidratacija pod posebnim uslovima bez promene ukusa obroka), već i visoko-nutritivnim revitalizirajućim spektrom komponenti, neophodnih za pun i neometan rad i dalji razvoj. Ne sadrže konzervanse i veštačke arome, boje i sl. Namirnice od kojih su obroci, napici i slatkiši napravljeni organskog su porekla, što je po uredbama u Rusiji kontrolisano na češćem nivou nego u bilo kojoj zemlji evrope. Opšte je poznato da su odlike ruskih proizvoda matematička tačnost navedenih podataka, ekspertiza na maksimalnom nivou i pre svega sprovođenje očuvanja zdravlja kod ljudi. Leovit pripada vrsti specijalizovanih ruskih proizvoda koji su do pre samo nekoliko godina bili dostupni isključivo građanima u okviru Ruske Federacije. Statistika tržišta rusije govori da su domaći kupci generalno probirljivi i rigorozni po pitanju kupovine proizvoda jer u svakom traže maksimalnu korist nasuprot komercijalnom uticaju njihovog zaštitnog pakovanja. Prošavši mnoštvo kriterijuma određenih matičnim korisnicima, Leovit je postao lider tržišta Rusije i zemalja SNG od '99. godine. 

Leovit dijeta je optimizovana je za većinu korisnika kao nutricionistička dijeta sa strogim unosom namirnica i dva osnovna kompleksa - za Detoksikaciju i Sagorevanje masti.
Ako se prati program, raspored obroka prema uputstvima ruskih dijetologa-nutricionista, rezultati od oko 3 kilograma nedeljno su zagarantovani.
Ceo sistem funkcioniše u 3 Etape tokom kojih se detoksikujete iznutra i hranite kožu, povećavate njenu elastičnost i mekoću, otklanjate zastoj rada jetre i bubrega i njihovu disfunkciju, jer ste se do sada hranili namirnicama koje same po sebi sadrže nezdrave komponente. Zatim u Etapi 2 prelazite na tipske menije koji su napravljeni po najpopularnijim jelima svetske i evropske kuhinje, ostavljate sve ružno iza sebe i skoro teško privikavate da odjenom više nemate potrebu za haotičnim unosom pržene i masne hrane a da ne govorimo tek o slatkišima. - Sportisti koji konzumiraju veće količine šećera, pohvalili su se, da posle korišćenja samo jedne Etape Leovit programa, nisu imali potrebu za slatkišima. Etapa 3 ima višestruku funkciju i to kao Stabilizacija postignutih rezultata iz Etape 1 i 2 i forsira «PLATO» donja granica mršavljenja i nestaje još jedan deo upornog viška naslaga. Telesna masa se ne smanjuje, a ako vežbate, mišići će biti dodatno stimulisani i jasno se ocrtavati.

Etapa 1 Leovit dijeta 14 danaDETOKSIKACIJA ORGANIZMA
1 paket ishrane DETOKSIKACIJA ORGANIZMA koristi se punih 5 dana i sadrži sve potrebne obroke i napitke.
Etapa 1 je dosta teška za većinu novih korisnika jer nije toliko ukusna kao proizvodi iz Etape 2, ali ako želite rezultate, savetujemo strpljenje tokom prvih dana korišćenja ove faze u kojima se već jasno mogu videti rezultati. U paketu se nalaze glavni obroci, predjela, slatki i slani program sa napicima. U toku Etape 1 dolazi do intenziviranja rada jetre i bubrega sa efektima ishrane kože. Rad organa i izgled kože se menjaju na bolje.

Etapa 2 Leovit dijeta 14 danaAKTIVNO MRŠAVLJENJE
U Etapi 2 podrazumeva se izbor jednog od 3 menija:
Mediteranski meni - Skup jela tradicionalne španske, italijanske i francuske kuhinje
Tradicionalni meni - Ne menja navike slovenske (srpske) kuhinje sa velikim akcentom na jela od mesa
Osnovni meni - Skup najboljih jela tokom 16 godina iskustva na ruskom tržištu, odabir njenih korisnika

Etapa 3 Leovit dijeta 14 dana, uspesno mrsavljenje STABILIZACIJA TEŽINE
Zasniva se na Trodnevnoj dijeti i Posnoj dijeti. 2 menija koja ukupno traju 4 dana. Veoma je važna za fiksiranje postignutih rezultata i njihovo očuvanje tokom dugog vremenskog perioda. Može se koristiti i odvojeno prema potrebi za brzim efektima (mršavljenje 1-2 konfekcijska broja) pred važno dešavanje.

 

Recenzije

Napišite Vašu Ocenu/Kritiku

Vi ocenjujete proizvod: Dijeta na 14 dana (Tradicionalni meni)

Odlike proizvoda

Odlike proizvoda

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.