ŠTA JE LEOVIT?

Osnovne informacije o Leovit® liniji proizvoda.

NUTRICIONISTIČKI SISTEM SPREMNE ISHRANE

Ruski brend Leovit je inovacioni sistem ishrane koji ženama i muškarcima omogućava da ostanu vitki, mršave pravilno: poetapno, visokoefikasno, sa dugoročnim očuvanjem rezultata i bez štete po zdravlje! Hrana i napici, spremni za upotrebu, koji se nalaze u paketima za 5, 3 i 1 dan dijete, napravljeni su od strogo kontrolisanih organskih namirnica i proizvedeni pod inspektoratom ruskih državnih institucija. Ova jedinstvena ponuda - spremna dijeta pod "Ključ u ruke" (zamena konvencionalnih jela) smanjenom energetskom i očuvanom nutritivnom vrednošću menja način života, nepravilne navike u ishrani i popravlja opšte stanje organizma. Biološki aktivni dodaci ishrani u kombinaciji sa menijima su od velike važnosti za unos organizmu potrebnih vitamina i minerala i podršku odabranoj dijeti. Dopunu paleti Leovit proizvoda čine ukusne i vrlo korisne štanglice, čajevi, kompoti i kiselji za mršavljenje.

POREKLO LEOVIT PROIZVODA

Leovit Nutrio sa sedištem u Moskvi - Rusija, okuplja tim eksperata, još ’90.god. raspadom SSSR-a, preusmerenih sa ruskog svemirsko-istraživačkog programa, državnih zdravstvenih ustanova i univerziteta, kako bi se očuvalo Zdravlje Nacije pod uticajem globalizacije, modernizacije i nastalih posledica brzih promena načina života.

KOME JE LEOVIT NAMENJEN?

Starosna doba, dijagnoze, opšta ili specijalna primena.

LEOVIT DIJETA TOKOM TRUDNOĆE I DOJENJA

Odlično znamo koliko je opterećenje trpeti kilograme posle porođaja, ali u većini slučajeva, prisutan je višak tečnosti i "mladih" masnih naslaga koje ćete efikasno rešiti čim za to dođe vreme po prestanku dojenja ili u drugom slučaju nakon porođaja. Dakle, Leovit možete koristiti posle trudnoće i dojenja.

Ranije ne preporučujemo iz sledećih razloga:

Obroci su snižene kalorijske vrednosti i sadrže prirodne sagorevače masti koje beba ili plod ne bi trebalo da dobiju preko majke.

Preporučujemo Vam da sačekate do prestanka dojenja i da onda stupite u kontakt sa našom savetodavnom službom. Druga i daleko interesantnija ideja je da, dok čekate, jednostavno popunite upitnik sa nekoliko podataka i Leovit lekar-nutricionista će Vas kontaktirati radi konsultacija u vreme procenjeno za eventualni početak dijete.


 

 

DA LI DECA U PUBERTETU MOGU KORISTITI LEOVIT?

S obzirom na ubrzani rast i promene organizma u ovom uzrastu u sve većem broju slučajeva dolazi do nesrazmernog taloženja masnih naslaga ili gojaznosti usled hormonalnog debalansa. Preporučujemo sve Leovit programe ishrane iz Etape 2, bez konzumiranja sledećih proizvoda: Kapućino za mršavljenje i MegaSlim. Prateći program ishrane, potrebno je koristiti sve osim izuzetih proizvoda sa uslovom zamene barem 2 obroka dnevno. Deca mlađa od 12 godina ne smeju koristiti Leovit proizvode iz razloga smanjene kalorijske vrednosti obroka koje ne mogu potkrepiti potrebnu kalorijsku vrednost u inicijalnim periodima puberteta.

LEOVIT KOD OSOBA U ZDRELOM DOBU?

Sve zdrave odrasle žene i muškarci mogu koristiti Leovit dijetu prateći programe ishrane u potpunosti uz dopunu aktivnog vitaminsko-mineralnog kompleksa MegaSlim. Ukoliko je obroke tokom dana neophodno pojačati, svaki program može biti po potrebi dopunjen preporučenim običnim namirnicama navedenim i pripremljenim prema dobijenom planu ishrane.

 

NAKON TRUDNOĆE I PRESTANKA DOJENJA!

Dijetu Leovit proizvodima je moguće primeniti odmah po prestanku dojenja. Uspeh dijete nakon trudnoće i dojenja je u 99% slučajeva sa rezultatima od oko 6 kg već u prvoj nedelji korišćenja.

MENOPAUZA, ANDROPAUZA (OBIČNO OKO PETE DECENIJE ŽIVOTA)

Sve osobe tokom ovog perioda mogu koristiti dijetu i uspešno je primenjuju kako na mršavljenje, tako i kao dopunu nutritivnim elementima za olakšan i pravilan rad organizma.

AKTIVAN ŽIVOT NAKON 60-E GODINE

Sve starije osobe mogu koristit Leovit proizvode kao dopunu klasičnoj ishrani. Smanjuje se rizik od krvnog pritiska, doprinosi regulaciji nivoa šećera u krvi, organizam obezbeđuje vitaminima i mikroelementima, olakšava probavu i mokrenje, olakšava obavljanje dnevnih aktivnosti.

SNIŽENJE TELESNE TEŽINE (MRŠAVLJENJE)

Kako odrediti dijetu shodno potrebama?

VIŠAK OD 6 - 15 KG KOD ZDRAVIH OSOBA

Preporučujemo dijetu u trajanju od 14 ili 19 dana: Etapa 1 - Detoksikacija organizma (5 dana ishrane) Etapa 2 - Odaberite 1-2 menija prema Vašoj omiljenoj kuhinji (svaki meni Etape 2 je pripremljen za 5 punih dana dijete): - Osnovni meni sadrži najpopularnije obroke i napitke koji su odabrani od strane ruskih korisnika. - Tradicionalni meni sadrži obroke pripremljene prema kuhinji slovenskih naroda sa akcentom na jela sa mesom. Ovaj tip kuhinje najviše odgovara domaćim korisnicima, ne menjajući standardne navke u ishrani. - Mediteranski meni sadrži jela španske, italijanske i francuske kuhinje sa neizmenjenim receptima što ga stavlja u sam vrh ponude Leovit proizvoda. Ovaj niskokalorični način ishrane mnogima je poznat pod imenom “Mediteranska dijeta” koja je u našem slučaju obogaćena ukusnim napicima za Aktivno mršavljenje sa akcentom na Leovit Kapućino za sagorevanje masti. Leovit Mediteranski meni je deo UNESCO kulturne baštine evropskih naroda. Etapa 3 - Stabilizacija težine uz Trodnevnu Ekspres dijetu i Posni dan (ukupno 4 dana) i potrebno ju je sprovesti po već ostvarenim zadovoljavajućim rezultatima. Ukoliko niste dovoljno smršali, ponovite jedan od programa Etape 2. Tokom celog trajanja dijete koristite vitaminsko mineralni kompleks MegaSlim za podršku dijete i sprečavanje “napada gladi”. Dodatni proizvodi za Detoksikaciju organizma: Leovit Kiselj (pakovanje sa 10 kesica) Štanglice voćne detoks kompleks Dodatne proizvode Detoks kompleksa koristite u prvih 5 dana dijete između doručka i ručka koji je predviđen glavnom dijetom. Dodatni proizvodi za pojačano sagorevanje masnih naslaga: Štanglice voćne sa kompleksom za sagorevanje (pakovanje od 7 kom.) Kompot za mršavljenje (pakovanje sa 10 kesica) Dodatne proizvode koristiti nakon prvih 5 dana dijete između dva obroka. Kontaktirajte nas lično radi konsultacije sa Leovit stručnjacima putem: Telefona: +381 65 60 35 160 ili pošaljite upit na: lekardijetolog@leovit.rs Konsultacije su besplatne.

NORMALIZACIJA TELESNE TEŽINE

Pravilna ishrana za normalizaciju telesnih funkcija.

KAKO NASTAVITI NAKON USPEŠNOG MRŠAVLJENJA I ODRŽATI REZULTATE?

Kada dovoljno smršate i stabilizujete postignute rezultate sa Etapom 3, preporučujemo korišćenje Vašeg omiljenog Leovit menija iz Etape 2 u kombinaciji sa standardnom ishranom. Dijetu više nije neophodno pratiti striktno prema programu i poželjno je 1-2 puta dnevno zameniti neki od standardnih obroka sa Leovit obrocima i jednim napitkom iz kompleksa za sagorevanje ili detoksikaciju. Na ovaj način ćete u najvećoj meri sprečiti ponovno gojenje, dok ćete organizmu obezbediti dodatni izvor vitamina i mikroelemenata koji su teže usvojivi kroz običnu ishranu. Ako se samoinicijativno ne vratite brzoj i nezdravoj hrani, a dodatna ishrana Leovit proizvodima redovno sprovodi, moguće je održati rezultate bez bitnih promena tokom više meseci.

SLUČAJEVI EKSTREMNE GOJAZNOSTI

Osobe sa alimentarnom gojaznošću I, II i III stepena.

PREPORUKA DIJETE ZA OSOBE SA ITM PREKO 40

Ukoliko patite od alimentarne, prekomerne gojaznosti savetujemo da se direktno obratite Leovit nutricionisti putem telefona +381 65 60 35 160. Leovit stručno lice će izraditi plan i program dijete bez stresa shodno zatečenom stanju i korigovati svu dalju terapiju niskokaloričnom hranom dok se rezultati ne postave na nivo prihvatljiv za normalnom funkcionisanju organizma i novostečena težina fiksira na duži vremenski period. Za osobe sa specijalnim potrebama možemo organizovati aranžmane uz individualne ili grupne trenere. Leovit ishrana u kombinaciji sa psihofizičkim treninzima i relaksacijom stvoriće nove navike u ishrani, povećati kvalitet i volju za životom. 

KLINIČKA UPOTREBA LEOVIT DIJETE

Pre i post-operativna dijeta u kliničkim uslovima.

UPOTREBA LEOVIT DIJETE KOD OSOBA SA DIJAGNOSTIKOVANIM STANJIMA

 • Hipotireoidizam
 • Hipertireoidizam
 • Dijabetes tipa I i II
 • Povišen krvni pritisak sa niskim ili srednjim rizikom od srčanog ili moždanog udara
 • Lakši infarkt miokarda (nakon prvih godinu dana od dijagnostikovanja)
 • Razni tipovi karcinoma bez ili posle obavljenog operativnog zahvata
 • Hormonski poremećaji kod muškaraca i žena svih doba
 • Gojaznost izazvana prestankom pušenja
 • Poremećaj ishrane kao posledica stresnih situacija
 • Razni poremećaji ishrane usled terapije medikamentima
 • Odsustvo apetita
 • Lakši poremećaji u varenju
 • Fizička neaktivnost nakon sportskih povreda ili preloma bez oštećenja unutrašnjih organa
 • Korekcija telesne težine pred operaciju po savetu lekara

 

 

PREPORUČENI UNOS TEČNOSTI TOKOM LEOVIT DIJETE

Koliko i kakvih tečnosti trebate unositi tokom Leovit dijete!?

KOLIKO TEČNOSTI TREBATE UNOSITI TOKOM DIJETE?

Većina standardnih dijeta zahteva povišen unos tečnosti. Leovit dijeta kompenzuje nedostatke u organizmu i poboljšava razmenu tečnosti kroz organizam. Preporučujemo da tokom jednog dana unesete barem 1 do 2 litra tečnosti. Limunada je poželjna u odnosu 1 limun na 1 litar vode, blaga varijanta napitka. Kafa je povremeno dozvoljena ako je nezaslađena i bez mleka - najbolje instant ili filter kafa. Čajevi oba kompleksa su obezbeđeni tokom celog programa dijete i po potrebi se mogu dopuniti. 

NE KORISTITI:

 • Veštačke zaslađivače
 • Šećer u kristalu ili bilo kojoj drugoj formi
 • Dodavanje mleka u kafu
 • Običnu kuvanu (domaću) kafu
 • Koncentrovane ili flaširane voćne sokove
 • Sredstva za forsiranje rehidratacije
 • Soli u bilo kom obliku
 • Pržene ili pohovane dodatke od mesa ili soje
 • Druge vitaminske komplekse tokom Leovit dijete
 • Prehrambene boje i arome

DODATNA ISHRANA - DA LI VAM JE POTREBNA?

Koje namirnice možete dodati ukoliko je to neophodno?

NAMIRNICE KOJE PO POTREBI MOŽETE DODATI PROGRAMU ISHRANE

Tokom dana dozvoljeno je dodati nekoliko vrsta namirnica u sirovom ili kuvanom obliku:

Nakon doručka možete dodati sveže voće do prve polovine dana (najkasnije do 14:00h izuzev Etape 1 kada je prema programu voće moguće dodati posle večere): 1 kruška ili 1 jabuka ili 1/2 čaše borovnice ili 1/2 maline. 

Dodaci posle ručka po izboru: bareno pileće belo meso 100 g ili nemasna riba bez soli

Uobičajni dodaci posle doručka po izboru: kefir 200 g ili nemasni jogurt 200 g ili niskokalorični sir 100 g

Namirnice koje ne treba koristiti tokom dijete: grožđe, banane, breskve, lubenice i ostalo voće sa visokim sadržajem fruktoze. Bilo koje vrste hleba i peciva, mesne prerađevine, dijetalne napitke sa veštačkim zaslađivačima ili konzerviranu hranu.


 

 

VREME I RASPORED LEOVIT OBROKA TOKOM DANA

Kada je najbolje vreme za pripremu niskokaloričnih obroka?

KAKO PLANIRATI LEOVIT DIJETALNE OBROKE TOKOM PUNOG PROGRAMA DIJETE?

Leovit progrm dijete je ostriktno određen redosledom obroka, ali nije vezan za tačno vreme svakog od njih kao što je to slučaj sa hrono-dijetama. Preporučujemo korisnicima da sagledaju svoj dnevni bioritam i prema njemu rasporede obroke po najudobnijem rasporedu. Potrudite se da pauza između dnevnih obroka ne bude veća od 4 sata. Ukoliko se sticajem okolnosti nađete u nemogućnosti da pripremite obroke, zatražite vrelu vodu od osoblja ugostiteljskog objekta, iskoristite automat za vodu ili obezbedite pristupačan prenosni rešo sa kojim možete zagrejati vodu i nakon upotrebe odložiti u prtljažnik automobila. Budite snalažljivi i istrajni u svom cilju da dijeta bude uspešna, postavite sebe na prvo mesto i rezultat neće izostati.

"Iza svakog uspešnog muškarca stoji uspešna žena, a iza sebe stoji ona sama..."

KONTRAINDIKOVANI SLUČAJEVI

Slučajevi u kojima ne preporučujemo korišćenje Leovit proizvoda!

LEOVIT DIJETA TOKOM TRUDNOĆE I DOJENJA

Odlično znamo koliko je opterećenje trpeti kilograme posle porođaja, ali u većini slučajeva, prisutan je višak tečnosti i "mladih" masnih naslaga koje ćete efikasno rešiti čim za to dođe vreme po prestanku dojenja ili u drugom slučaju nakon porođaja. Dakle, Leovit možete koristiti posle trudnoće i dojenja.

Ranije ne preporučujemo iz sledećih razloga:

Obroci su snižene kalorijske vrednosti i sadrže prirodne sagorevače masti koje beba ili plod ne bi trebalo da dobiju preko majke.

Preporučujemo Vam da sačekate do prestanka dojenja i da onda stupite u kontakt sa našom savetodavnom službom. Druga i daleko interesantnija ideja je da, dok čekate, jednostavno popunite upitnik sa nekoliko podataka i Leovit lekar-nutricionista će Vas kontaktirati radi konsultacija u vreme procenjeno za eventualni početak dijete.

PRISUSTVO KAMENA U ŽUČI ILI BUBREGU

Osobe sa dijagnostikovanim kamenom u žuči ili bubregu ne smeju koristiti proizvode Etape 1 - Detoksikacija organizma zbog ubrzanja rada jetre i bubrega i pojačanog efekta čišćenja, kada postoji opasnost da isti krene da se izbacuje. U ovom slučaju Etapu 1 zameniti jednim od menija Etape 2.

SLUČAJEVI ZDRAVSTVENIH STANJA KADA SE DIJETA NE PREPORUČUJE!

Stanja tokom kojih ne savetujemo primenu niskokalorične dijete:

 • Teža srčana obolenja
 • Rizično visok krvni pritisak
 • Teška obolenja jetre i bubrega
 • Kronova bolest
 • Glutenska rezistencija
 • Blokada crevnog trakta

 

 

DUGOROČNOST REZULTATA

Koliko je potrebno vremena dok se težina ne počne vraćati?

KAKO NASTAVITI NAKON USPEŠNOG MRŠAVLJENJA I ODRŽATI REZULTATE?

Kada dovoljno smršate i stabilizujete postignute rezultate sa Etapom 3, preporučujemo korišćenje Vašeg omiljenog Leovit menija iz Etape 2 u kombinaciji sa standardnom ishranom. Dijetu više nije neophodno pratiti striktno prema programu i poželjno je 1-2 puta dnevno zameniti neki od standardnih obroka sa Leovit obrocima i jednim napitkom iz kompleksa za sagorevanje ili detoksikaciju. Na ovaj način ćete u najvećoj meri sprečiti ponovno gojenje, dok ćete organizmu obezbediti dodatni izvor vitamina i mikroelemenata koji su teže usvojivi kroz običnu ishranu. Ako se samoinicijativno ne vratite brzoj i nezdravoj hrani, a dodatna ishrana Leovit proizvodima redovno sprovodi, moguće je održati rezultate bez bitnih promena tokom više meseci.

UPUTSTVA ZA UPOTREBU

Pojedinačni planovi ishrane (uputstva) za sve Leovit proizvode.

KOLIKO JE ETAPA 1 DRUGAČIJA OD SVIH OSTALIH?

Moramo istaći činjenicu da je Etapa 1, kojom započinjete dijetu u najvećem broju slučajeva, najteža od svih (individualna iskustva mogu biti više pozitivna od nivoa ovog opisa). Za početak imate najmanje ukusne obroke, ali kada prvih 5 dana adaptirate na pozitivan uticaj zdrave hrane, osećaćete se neshvatljivo lakse i bolje u odnosu na svakodnevicu i taj osećaj stavlja gurmanstvo na drugo mesto.

Tokom Detoksikacije organizma dolazi do čišćenja digestivnog trakta i rada jetre i bubrega, poboljšanja i prolepšavanja kože. Elastičnost kože se vidljivo povećava, tako da se tokom mršavljenja pravilno zateže i vraća u oblik pre rastezanja. Smanjena je mogućnost pojave strija i belega posle diletacije kože usled gojaznosti, ma u kom obimu da je ona prisutna. Detoksikacija organizma je zaista poseban nutricionistički paket sa jasnim rezultatima! Apelujemo na sve naše kupce da sa strpljenjem pristupe ovom programu ishrane koji za samo 5 dana dijete donosi samo pozitivne rezultate. Metabolizam se posle Etape 1 ubrzava i možete razmotriti varijante Aktivnog mršavljenja Etape 2 koja sadrži obroke i napitke pripremljene prema najukusnijim receptima evropskih naroda. 

Etapa 2 je potpuno drugačija i pravo je uživanje koristiti je. Mediteranski meni je najraznovrsniji i najefikasniji, Osnovni zbir najpopularnijih Leovit obroka, odabira 16-ogodišnjeg iskustva korisnika iz Rusije, dok je Tradicionalni meni idealan za sve one koji ne žele da se odreknu domaće balkanske trpeze.

PRIMENA MEGASLIM KAPSULA ZA PODRŠKU DIJETAMA

Uz bilo koju dijetu preporučujemo MegaSlim kapsule (30 kom.). Koristite in 2 puta dnevno, jednu posle doručka, drugu posle večere. MegaSlim će Vašem organizmu u pravom trenutku dodati sve vitamine i mikroelemente koji mogu da nedostanu ili su organizmu već bili potrebni pre dijete, te je jedan od razloga za povećanu želju za hranom bilo upravo taj teško utvrdivi nedostatak. Ljudski nervni sistem po svojoj prirodi nije sasvim savršen i kada shvati da mu nedostaje vitamina ili minerala, pokušava da nam to objasni, između ostalog, pobudom apetita, što MegaSlim u optimalnoj meri rešava. Leovit MegaSlim ima univerzalnu upotrebu, pruža stabilnu podršku svim vrstama dijeta. MegaSlim možete kupiti u našim maloprodajnim objektima ili poručiti na kućnu adresu po specijalno povlašćenoj ceni koja će ostati fiksirana na mestu najboljeg kompleksa sa prirodnim sagorevačima na tržištu.


 

 

KOLIKO JE LAKO PRIPREMITI LEOVIT OBROKE I NAPITKE?

Leovit obroci su napravljeni specijalno kako bi pomogli svima, ko želi da smanji telesnu težinu, smanji nivo masnoće u krvi, da postane zdrav i vitak. Njih je sasvim lako pripremiti: jednostavno prelijete sadržaj kesice ključalom vodom u činiji i sačekajte od 3-5 minuta. Količine vrele vode su navedene za svaki obrok i napitak prema uputstvu koje ste dobili ili preuzeli sa sajta www.leovit.rs !
Brza priprema Leovit hrane

SASTAV NISKOKALORIČNE LEOVIT ISHRANE

Šta se nalazi u supama, čorbama, jelima i napicima Leovit dijete?

LEOVIT ISHRANA SE PRAVI ISKLJUČIVO OD PRIRODNIH KOMPONENTI!

Unikatnost Leovit proizvoda nalazi se u tome što su pažljivo odabrane organske funkcionalne namirnice pripremljene po tradicionalnim receptima kuhinja evropskih naroda.

Sastojci niskokalorične Leovit dijete

Ovo je primer samo jednog od preko 90 vrsta proizvoda koji se nalaze u paketima Leovit ishrane. Sadrže sniženu ili veoma nisku energetsku vrednost sa potpuno očuvanim nutritivnim svojstvima koja potkrepljuju potrebe organizma na takav način koji je jedinstven samo specijalnoj (nutricionističkoj) zdravoj ishrani. Prema iskustvima Leovit korisnika, ovakav način ishrane je dovoljno sprovesti barem 3-4 puta godišnje kako bi se stanje organizma održavalo u optimalnom stanju zdravlja. 


 

 

DOSTAVA KURIRSKIM SLUŽBAMA ILI LEOVIT DIREKTNA DOSTAVA

Rejoni isporuke dan-za-dan, danas za sutra ili po dogovoru?

KAKO DO LEOVIT PROIZVODA?

EFEKTI LEOVIT DIJETE

Optimalni rezultati zabeleženi u praksi.

KAKO NASTAVITI NAKON USPEŠNOG MRŠAVLJENJA I ODRŽATI REZULTATE?

Kada dovoljno smršate i stabilizujete postignute rezultate sa Etapom 3, preporučujemo korišćenje Vašeg omiljenog Leovit menija iz Etape 2 u kombinaciji sa standardnom ishranom. Dijetu više nije neophodno pratiti striktno prema programu i poželjno je 1-2 puta dnevno zameniti neki od standardnih obroka sa Leovit obrocima i jednim napitkom iz kompleksa za sagorevanje ili detoksikaciju. Na ovaj način ćete u najvećoj meri sprečiti ponovno gojenje, dok ćete organizmu obezbediti dodatni izvor vitamina i mikroelemenata koji su teže usvojivi kroz običnu ishranu. Ako se samoinicijativno ne vratite brzoj i nezdravoj hrani, a dodatna ishrana Leovit proizvodima redovno sprovodi, moguće je održati rezultate bez bitnih promena tokom više meseci.

KOJE REZULTATE OČEKIVATI SA POČETNIM VIŠKOM OD PREKO 10 KG?

Očekivani rezultati su oko 3kg manje nedeljno, što naravno zavisi i od viška koji imate. Dosadašnja iskustva korisnika na Balkanu su prosečno 5-6 kg manje već nakon 5 dana Etape 1 pod uslovom da pre početka dijete imate preko 10 kg viška. Rezultati su u svakom slučaju individualni, ali retko manji od prosečnih 3 kg manje. Obroci Etape 1 su izuzetno delotvorni tokom pripreme organizma za Aktivno mršavljenje, ali manje ukusni nego što je to slučaj u paketima Etape 2 i 3, gde su obroci kreirani prema popularnim receptima evropskih kuhinja. Ko želi da lepo i pravilno smrša, očisti (detoksikuje) organizam i zadrži figuru na duži period, započeće dijetu Etapom 1 i ispoštovati program od početka sa završnom fazom Stabilizacije težine. Za večeru 5. dana Detoks-a uživaćete u Vrućoj čokoladi sa 1000 mg kolagena sa bitnim sastojcima za stanje kompletne kože. Metabolizam se ubrzava, kao i rad organa jer konzumiranjem niskokaloričnih obroka više nisu opterećeni, već obrađuju organske obroke iz paketa i ubrzano se revitalizuju.

Napomena: Korišćenjem vitaminsko mineralnog kompleksa MegaSlim pružićete organizmu sve potrebne vitamine i minerale, tako da ne osećate intezivne napade gladi, nervozu i napetost, dijeta je učinkovitija a telo funkcionalnije, jer ste "na dijeti" u kojoj imate sve što je telu potrebno. Samim time, Leovit® ruski sistemi ishrane su od '90 god. postali opštepoznati zdravi način mršavljenja bez stresa.

Konsultacije sa Leovit stručnjacima su besplatne i uključuju individualnu brigu o rezultatima svakog korisnika.
Info: +381 65 60 35 160


 

 

LEOVIT SPORTSKO-REKREATIVNI PROGRAM

Način da prevaziđete strahove i iskoristite maksimum svog truda.

SPECIJALNI REKREATINVI PROGRAMI NUTRICIONISTIČKE ISHRANE

Prateći koncept nutricionističke ishrane pod nadzorom Leovit stručnjaka u mogućnosti ste da savladate sve psihičke barijere koje vas ometaju u sprovođenju dijete kod kuće. Aranžmani se mogu organizovati grupno ili individualno po želji klijenta na više lokacija u Srbiji, Republici Srpskoj ili Crnoj Gori. Za više informacija popunite on-line anketu radi brže informacije sa aktuelnim ponudama.

GLAVNA PRODAVNICA U BEOGRADU

Lokacija direktnog prodajnog mesta i vrste prevoza.

KAKO SE SPREMAJU LEOVIT OBROCI?

Koliko je lako napraviti ukusan obrok bez kulinarskog truda?

PRVI SUSRET SA SADRŽAJEM LEOVIT PAKETA ISHRANE

Obroci koje ćete konzumirati su određeni prema programu nutricionista i naučnika sa Ruske akademije, pripadnika razvojnog tima Ruskog svemirskog programa i grupe državnih lekara. Ukus hrane kao i njena forma, zadržana u najvećoj mogućoj meri, a vreme čuvanja u kesicama (rok trajanja) 18 do 24 meseca od datuma utisnutog na pakovanju (Napomena: Ruski proizvođači često navode datum pakovanja proizvoda i ostavljaju na korisniku da sam svede matematiku roka trajanja.) "Čuvanje" obroka je omogućeno procesom dehidratacije, kao jednim od najstarijih i najzdravijih postupaka zaštite hrane.

Konsultujući uputstvo i tabelu sa naznačenim obrocima, sadržaj kesice se prvo sipa u odgovarajuću činiju i prelije ključalom vodom, promešati i sačekati nekoliko minuta da jelo ili napitak povrati prvobitan oblik i izgled, nalik na tek spremljen u kuhinji.

Sta sadrže Leovit paketi dijete

 
 

 

 

KAKO ZAPOČETI LEOVIT DIJETU?

Najčešći primeri i optimalni saveti za sistem dijete.

DA LI JE DETOKSIKACIJA ORGANIZMA DOVOLJNA DIJETA?

Leovit proizvodi dolaze u vidu paketa koji se kombinuju u sistem dijete za mršavljenje baziranim na kompleksnoj / raznovrsnoj ishrani zdravom hranom i kombinaciji sa prirodnim sastojcima za detoksikaciju ili sagorevanje masti. Prateći nutricionističke savete, rezultati ne mogu izostati i kreću se od minimalno 3kg. U toku Etape 1 - Detoksikacije organizma gubi se i velika količina tečnosti tako da je jako važno nastaviti je sa Etapom 2 radi efektivnog sagorevanja masnih naslaga. Upotreba Leovit Etape 1 u samostalnom režimu može biti opravdana samo u slučaju namere da se organizam očisti ili ubrza metabolizam. Svi korisnici koji žele da smršaju trebalo bi da isprate korake 1-2 dok se ne postigne željena težina i korak 3 za dugotrajnu stabilizaciju rezultata.

FINANSIJSKA ISPLATIVOST

Koliko Vam se isplati Leovit dijeta i šta dobijate korišćenjem kompletnog sistema?

BENEFITI SISTEMA U 3 ETAPE / CENA PROIZVODA

Komplet dijete na 14 dana dijete košta od 14.800 do 15.000 din. sa MegaSlim kapsulama ili 13.000 do 13.200 bez njih, s tim da u tu cenu računajte potpuno obezbeđenu ishranu sa svim potrebnim napicima. Napomena: Leovit dijeta (ili bilo koja druga) je i do 20% uspešnija uz korišćenje MegaSlim kapsula. Kada se izračuna investicija na taj period, pristupačnije je hraniti se Leovit dijetom od obične ishrane, ali i od mnogih drugih rešenja za mršavljenje jer kod Leovit-a rezultati ne izostaju. Proizvodi sadrže sve poznate - suštinski važne prirodne komponente za sagorevanje i detoksikaciju, regularno dostupne u apotekama kao pojedinačni proizvodi. To znači da su nutricionisti i lekari Leovit-a svojim korisnicima ipak dali rešenje za gotovo sve probleme sa viškom kilograma, varenjem i probavom, radom organa, stanjem šećera i masti u krvi, kožom i zaokruženo time popravljanjem opšteg zdravlja i kvaliteta života na dug vremenski period. Gledano u celini, sistemi su namenjeni preventivno-terapijskoj, dijabetsko - dijetetskoj primeni za regulisanje telesne težine i popravljanje zdravstvenog stanja žena i muškaraca, kako zdravih, tako i onih sa nizom zdravstvenih tegoba izazvanih posledicama modernog ili neuravnoteženog života. Namirnice od kojih su napravljeni Leovit obroci su organskog, prirodnog porekla, a pripremljena jelo izgledaju kao upravo spremljena u kuhinji. Doživljaj i korist Leovit proizvoda su na premium nivou, što je karakteristično većini ruskih proizvoda sa porukom da zdravlje i luksuz ne moraju biti uvek po visokoj ceni!

KOLIKO KOŠTA DNEVNA DIJETA SA LEOVIT PROIZVODIMA?

Bez obzira na to koji ste sistem Leovit dijete odabrali, novčani izdatak ovakvog načina nutricionističke ishrane je manji od 1071 din. dnevno!