Leovit "Za 7 dana" Sistem ishrane za mršavljenje

«Za 7 dana» – jedinstven sistem ishrane za postepeno (po etapama) mršavljenje i kontrolu težine, obezbeđen niskokaloričnim obrocima, uključuje osnovni i dodatni meni, vitaminsko-mineralni kompleks i skup specijalizovanih proizvoda.

 
Sistem se sastoji od 3 sukcesivne etape:

ETAPA 1: DETOKSIKACIJA ORGANIZMA

Etapa 1 - Program ishrane ZA 7 DANA - Detoksikacija organizma
Program «Detoksikacija organizma» preporučuje se za one, koje žele samo da «očiste» svoj organizam. Zbog svojih korisnih osobina, ETAPA 1 se može koristiti kao zasebni proizvod.
U skladu sa preporukama stručnjaka, proces gubljenja težine treba da prethodi čišćenje organizma ubrzanim otklanjanjem toksičnih i metaboličkih produkata. Ova etapa od 7 dana (5 dana ishrane prema programu «Detoksikacija organizma» i 2 dana proteinsko-biljna ishrana) će stimulisati metabolizam i započeti proces mršavljenja. Ako za čišćenje organizma jedne nedelje nije bilo dovoljno, ponovite ovu etapu još jednom.

GUBITAK TEŽINE DO 3,3 KG!
Prema rezultatima kliničke primene programa «Detoksikacija organizma» prosečan gubitak kilograma je izneo 3,3 kg. Rezultati mogu da se razlikuju u zavisnosti od individualnih osobina organizma i početne težine tela.

Čišćenje organizma prema programu «Za 7 dana»
1-3 dan: Pročišćavanje intestinalnog trakta i priprema za čišćenje jetre
  • Pražnjenje digestivnog sistema.
  • Stimulacija motorne funkcije creva.
  • Adaptacija metaboličkih procesa.
  • Početak čišćenja kože. 

4 dan: Čišćenje jetre
  • Aktivacija funkcije jetre za detoksikaciju, motorno-evakuacione funkcije žučnih puteva.
  • Normalizacija metabolizma masti u jetri i izlučivanje viška «lošeg» holesterola.

5 dan: Čišćenje organizma i poboljšanje stanja kože
  • Normalizacija metaboličkih procesa
  • Poboljšanje funkcionalnog stanja kože zbog izbacivanja viška tečnosti i podrška lepote kože iznutra
  • Hrani kožu

 
 

ETAPA 2: AKTIVNO GUBLJENJE TEŽINE

Etapa 2 - Program ishrane Za 7 dana Osnovni meni
Osnovni meni

Program niskokalorične ishrane «Оsnovni meni» je sastavljen prema željama naših kupaca. Program je optimizovan stručnjacima-nutricionistima i preporučuje se svima, ko ceni raznolikost u hrani, ali ne zaboravlja na njenu korist.
Etapa 2 - Program ishrane Za 7 dana Tradicionalni meni
Tradicionalni meni

Kompleksan program izbalansirane ishrane za mršavljenje. Meni uključuje tradicionalnu slovensku kuhinju, koja je poznata po bogatoj raznolikosti ukusa i uključuje jela od mesa. Omogućava da se hranite bez promene svojih navika za ukus.
Etapa 2 - Program ishrane Za 7 dana Mediteranski meni
Mediteranski meni

Mediteranska dijeta se smatra jednom od najefikasnijih i najkorisnijih. Program «Mediteranski meni» uključuje niskokalorična jela tradicionalne francuske, španske i italijanske kuhinje.
Tokom druge etape dolazi do aktivnog gubljenja težine uz pomoć:

- Izbalansirane niskokalorične ishrane.
- Aktivnih funkcionalnih komponenata kompleksa «za sagorevanje masti» i «detoks» kompleksa.
- Formiranja pravilnih navika ishrane, kontrole apetita i smanjenja želje za slatkišima.
- Regulacije probave i podrške procesa detoksikacije (neutralizacije i izlučivanja toksičnih metaboličkih produkata).
- Korekcije metabolizma.

GUBITAK TEŽINE DO 3,4 KG!
Prema kliničkim ispitivanjima NII Ishrane RAMN uz program «Za 7 dana» prosečan gubitak težine je izneo 3,4 kg za 14 dana. Rezultati se mogu razlikovati u zavisnosti od individualnih osobina organizma i početne telesne težine.

Kontrola apetita
Kontrola apetita i smanjenje želje za slatkišima se postiže funkcionalnom aktivnošću komponenata proizvoda: hrom pikolinata, hidroksicitrične kiseline u sastavu ekstrakta Garcinia cambogia.

Formiranje navika zdrave ishrane
Programi su prirodni za organizam i ne zahtevaju ozbiljnih ograničenja u ishrani, pri tom se hranite ukusno i raznovrsno, birajući jela slovenske, mediteranske kuhinje, vegetarijanskog menija ili njihov miks.

 
 

ETAPA 3: STABILIZACIJA TEŽINE

Etapa 3 - Program ishrane Za 7 dana Trodnevna dijeta
Trodnevna dijeta

Originalni trodnevni program niskokalorične izbalansirane ishrane za one, koje kontrolišu svoju težinu. Divna opcija blagog rasterećenja organizma posle obilnih gozbi i odmora tipa «All inclusive», kada je neophodan efekat principa «brzo došlo–brzo otišlo». Ujutru se borimo sa apetitom, danju – sa masnim naslagama, uveče «čistimo» organizam. Može biti efikasan pri efektu «platoa», kada se težina stabilizuje na nekom nivou i osnovna dijeta ne «radi».

Etapa 3 - Program ishrane Za 7 dana Posni dan
Posni dan

Jednostavan način da priredite «odmor» za organizam. Idealno posle praznika. Jedinstven program «jednog dana» je razvijen od strane stručnjaka sa udelom dostignuća savremene dijetetike. Glavne komponente doprinose uklanjanju akumuliranih metaboličkih proizvoda, stimulaciji metaboličkih procesa i «sagorevanju» masti». Lagan meni koji smanjuje opterećenje na digestivni trakt. Preporučuje se ljudima, koji kontrolišu telesnu težinu i pomaže da se prevaziđe efekat «platoa».

Preporuke za stabilizaciju težine:

Frakciona ishrana (4-6 puta dnevno u malim porcijama), koja sadrži optimalnu količinu kalorija (prosečno 1500-2000 kcal dnevno), uz dodavanje pojedinačnih proizvoda «Za 7 dana» sa funkcionalnim sastojcima, «sagorevanje masti», «detoks» kompleksima ili kompleksnog delovanja (čaj, kafa, kiselj, voćne štanglice, kokteli i druge), kao i vitaminsko-mineralni kompleks «МegaSlim».
Provedite posne dane sa programima ishrane «Posni dan» i «Ekspres-dijeta za 3 dana»:

NE ZABORAVITE!
Da biste postigli željene rezultate u smanjenju težine, posebnu pažnju treba posvetiti fizičkoj aktivnosti (fitnes, ples, plivanje itd) 3-5 puta nedeljno, najmanje 40 minuta.

 

Kupcima kompletnog programa za mršavljenje u 3 Etape preporučujemo Vitaminsko-mineralni kompleks "MegaSlim"

Za sve konsultacije i porudžbine pozovite na tel: +381 63 175 11 88