Postanite distributer Leovit proizvoda

Potrebna Vam je ideja kako da uložite i da pri tom budete sigurni u sebe

Interesuje Vas kako da ostvarite odličan promet i napravite 2021 godinu fantastičnom

Zanima Vas razvoj biznisa i napredak izlaskom na Novi nivo

Imamo rešenje za Vas.
Postanite naš distributer i iskoristite sve prednosti franšize premium Leovit proizvoda iz Rusije.

Potpišite svoj prvi ugovor sa kompanijom Zdravlje Nacije DOO, Generalnim predstavnikom i distributerom Leovit kompanije na Balkanu i obezbedite svoj region poslovanja sa sigurnim klijentima tokom cele godine.

 

Kao što naši korisnici već znaju, Zdravlje Nacije DOO je generalni predstavnik i distributer proizvoda za Balkan od 2015-e godine. Naš trud da se proizvodi iznesu na ovo tržište je dao rezultata sa 7.000 zadovoljnih klijenata koji su veoma dobro informisani o kompletnoj liniji Leovit proizvoda i srdačno daju preporuku svojim prijateljima i poznanicima da su upravo Leovit proizvodi pravo rešenje sa istinitim rezultatima i apsolutno pozitivnim delovanjem da organizam korisnika u punom psihofizičkom smislu. Da bismo ovo lakše objasnili rećićemo Vam da naši korisnici osećaju jasne rezultate gubitka viška telesne težine, olakšanog funkcionisanja dnevnih aktivnosti, mirniji san, rasterećenje organizma i olakšano razmišljanje što kao dalji rezultat donosi poboljšanje opšteg kvaliteta života. Dijeta deluje vaspitno, korisnici počinju da uviđaju razliku između regularne i tradicionalne kalorične hrane i jasnosti korišćenja Leovit ishrane, javlja se odbojnost prema industrijskim dodacima prisutnim u namirnicama. Rezultati traju u proseku 6 meseci do godinu dana kod osoba koje se odgovorno ponašaju prema sebi. Većina naših korisnika upotrebljava Leovit proizvode na regularnoj osnovi, čak i grupno u porodici, jer je lakše, jeftinije i praktičnije kombinovati Leovit ishranu sa odabranim namirnicama tokom dana i održavati rezultate u okviru željene norme telesne figure i težine tokom cele godine.

 

Prednosti Leovit proizvoda za distributere:

 • Jedinstvena prilika da poslujete sa Premium linijom od preko 20 vrsta proizvoda dijetetskih suplemenata
 • Odlična obuka za zaposlene koji će biti ključni faktor u daljem odnosu sa klijentima
 • Podrška od strane glavnog dijetologa za zaposlene i klijente periodično tokom nedelje
 • Leovit proizvodi se kupuju tokom cele godine, nema stagnacije prodaje
 • Stabilni klijenti koji koriste dijetu u skladu sa regularnim potrebama
 • Odličan feedback kupca koji nakon upoznavanja sa proizvodima ostaju uvek naši kupci, čak i ako u međuvremenu probaju i po nešto drugo
 • Jedinstven ugovor o saradnji i dobijanje regiona prodaje u glavnom gradu ili teritoriji celog grada po dogovoru sa Generalnim predstavnikom Zdravlje Nacije DOO
 • Kompletna internet postavka na našem zvaničnom web sajtu www.leovit.rs sa uračunatim target marketingom za region u kome poslujete (to znači da ćete biti reklamirani svim potencijalnim klijentima koji su zainteresovani za ključne reči vezane za Leovit proizvode i to na platformama Facebook, Instagram, Google i dodatnim servisima po planu Generalnog distributera)
 • Procenjene količine za Vas ćete uvek prodati u roku od 90 dana od dana punjenja objekta
 • Visok koeficijent isplativosti i povrata investicije
 • Potpuna kompatibilnost sa Novim periodom i standardima života koji sve više zahtevaju konkretan proizvod u kome je Leovit izbor br. 1 za kvalitetnu i zdravu ishranu
 • Mogućnost širenja mreže po dogovoru sa Generalnim distributerom

Procenjeni ROI tokom prvog meseca poslovanja. 

Šta od Vas očekujemo?

 • Jasnu želju da iskočite iz standardne ponude prodavnica u tržnim centrima i fokusirate se na našu garnituru Premium nutricionističkih proizvoda.
 • Da shvatite sa čime imate posla, osetite moć proizvoda koji transformišu ljudski život u format sa kojim je daleko lakše raditi nego svaki dan pod uobičajnim uslovima.
 • Da odstojite naši tačku gledišta i sačuvate integritet Leovit proizvoda na tržištu
 • Da obezbedite luksuznu i prometnu lokaciju prodaje (ceo lokal ili hodnik tržnih centara u Beogradu ili drugim gradovima, lokal u prometnim ulicama)
 • Spremnost da sa klijentima uvek imate otvorenu i prijateljsku vezu
 • Da poštujete pravila franšize iz ugovora
 • Da sve odluke donosite isključivo u dogovoru sa Generalnim distributerom

Kao što vidite, ne tražimo od Vas nemoguće, važno je samo sa srcem učestvovati i ostvariti zajednički cilj da se Leovit proizvodi postave na pozicije koje zaslužuju i reč o njima proširi među krugovima ljudi koji znaju da ih cene. 
Ako ste spremni da napravite specijalan poslovni korak koji će Vas obezbediti u nastupajućim promenama i stigli ste do kraja ovog teksta, potrebno je da nam napišete pismo ili nas pozovete preko telefona
+381 63 175 11 88 sa naznakom da želite stupiti u poslovnu saradnju sa Generalnim distributerom Zdravlje Nacije DOO, nakon čega ćete biti upućeni sa konkretnim koracima za saradnju.


Takođe, možete popuniti i upitnik za distributere na ovom linku.

Do skorog viđenja,

Leovit Srbija, Generalni distributer Leovit proizvoda na Balkanu, Zdravlje Nacije DOO, Beograd.