Posna dijeta na 14 dana

SKU
2025

Uputstvo je šematizovano u vidu tabele u kojoj su raspoređeni obroci i napici sadržani u Leovit paketima po danima, obrocima i nazivima proizvoda.
Svaki red sadrži doba dana u kome se obrok primenjuje, redove sa nazivima proizvoda na srpskom i ruskim nazivom odštampanim na pakovanju.
U produžetku svakog reda je naznačena odgovarajuća posuda za pripremu obroka i nakon toga količina (u jedinicama mililitara) proključale vode sa kojom se obrok preliva.
Pravilo je da se prvo sadržaj iz pakovanja sipa u odgovarajuću posudu i potom prelije tek proključalom vodom. Dobijenu smesu dobro izmešati da bi se sjedinila i sačekati da se ohladi.
Leovit obrok će pred Vačim očima povratiti oblik kao "tek spremljen u kuhinji". Sada ste spremni da konzumirate Leovit obrok i postupate dalje prema uputstvu do ostvarenja željenih rezultata.

Sadržaj:

  • Etapa 1 - Detoksikacija organizma, program ishrane, instrukcija za upotrebu - Str. 11
  • Etapa 2 - Osnovni meni, program ishrane, instrukcija za upotrebu - Str. 14
  • Etapa 2 - Tradicionalni meni, program ishrane za 5 dana, instrukcija za upotrebu - Str. 18
  • Etapa 2 - Mediteranski meni, program ishrane za 5 dana, instrukcija za upotrebu - Str. 22
  • Etapa 3 - Trodnevna Ekspres dijeta, program ishrane za 3 dana, instrukcija za upotrebu - Str. 26
  • Etapa 3 - Posni dan, jednodnevni program ishrane, instrukcija za upotrebu - Str. 29

 

   Preuzmite PDF uputstvo

 

Šta je Leovit - Str. 2
Leovit u Rusiji - Str. 3
Primena Leovit proizvoda - Str. 4
Upotreba Leovit dijete kod dijagnostikovanih obolenja, pre i postoperativna dijeta u kliničkim ili kućnim uslovima - Str. 6
Stručno mišljenje Leovit lekara - Str. 7
3 Etape Leovit sistema (skraćeno objašnjenje) - Str. 9
MegaSlim kapsule, instrukcija za upotrebu - Str. 10
Kafa-kapućino za sagorevanje masti, instrukcija za upotrebu - Str. 31
Čajevi kompleksa za detoksikaciju i sagorevanje masti, instrukcija za upotrebu - Str. 32
Štanglice voćne kompleksa za detoksikaciju i sagorevanje masti - Str. 33
Kiselj detoks, instrukcija za upotrebu - Str. 34
Musli-štanglice za zamenu obroka - Str. 35
Kompot za sagorevanje masti, instrukcija za upotrebu - Str. 36
Stevia, prirodni zaslađivač u tabletama, instrukcija za upotrebu - Str. 37
Nagrade i priznanja Leovit kompanije na Balkanu - Str. 38

Quick Overview

Kako funkcioniše dvonedeljni Leovit® sistem dijete sa gotovom ishranom?

Najteži zadatak svake dijete rešava se u korenu potreba organizma za hranljivim i prirodnim obrocima. Ceo predloženi paket sistema dijete sadrži čak 96 funkcionalnih proizvoda za udobno mršavljenje. Veoma ili potpuno zadovoljavaju potrebu unosa obimnih obroka, dok od uslova za pripremu zahtevaju samo vrelu, ključalu vodu i nekoliko minuta strpljenja dok ne povrate oblik kao tek spremljeni u kuhinji i jasno vidljivih namirnica u recepturi. Potpun opis je postavljen niže na ovoj strani dok je porudžbina na kućnu adresu jednostavna klikom na dugme "Dodaj u korpu" i par sledećih koraka gde je potrebno uneti podatke za dostavu.

Starting at 1.800,00 RSD

Grouped product items
Naziv proizvoda Kol
Detoksikacija organizma - Program ishrane, kejs
4.200,00 RSD
MegaSlim kapsule za podršku dijetama
1.800,00 RSD
Posna dijeta na 14 dana is available to buy in increments of 1

Dostava proizvoda

Svi poručeni proizvodi se otpremaju istog dana, sledećeg dana u jutarnjim časovima ili po dogovoru sa Vama u najzgodnije vreme. Dostava je moguća na sledeći način.

  •  Direktna dostava u toku dana na adresu za grad Beograd, Smederevo, Požarevac i Mladenovac

  •  Kurirskom službom šaljemo danas za sutra (plaćanje u kešu po dostavi)

  •  Slanje petkom za subotu vršimo preko pošte Srbije
 

Kontakt za kupce
   065 60 35 160  ili     kontakt[at]leovit.rs

 
 

Organski proizvod iz RusijeLeovit dijeta je optimizovana za većinu korisnika kao nutricionistička dijeta sa strogim unosom kalorija od namirnica kontrolisanog organskog porekla. Sertifikacija je sprovedena isključivo od strane ruskih zdravstvenih ustanova u saradnji sa partnerskim institucijama širom Evrope. Gledano u celini, Leovit program je hrana u kombinaciji dva osnovna kompleksa - za Detoksikaciju i Sagorevanje masti. Priprema je brza i laka uz korišćenje gotovo samo 2 potrebne posude i prelivanja ključalom vodom u količinama navedenim za svaku supu, čorbu ili glavno jelo prema uputstvu - Leovit Plan Ishrane. Dakle, potrebna je samo 1 činijca za obroke i Vaša omiljena šolja za prirpemu efikasnih Leovit napitaka. Leovit dijeta za žene i muškarce je prilagođena osobama svih zanimanja i moguće ju je koristiti kod kuće, na poslu ili letovanju, onda kada je prema uputstvu to propisano. Na stranicama instrukcije nalaze se tablice upotrebe hrane i napitaka. Pratite redosled obroka i približno određenih termina. Hranu i napitke treba preliti sa tačnom količinom vode navedenom u instrukciji.

Garantovani rezultat mršavljenja je oko 3,4 kg ili više sa trening efektom ispravljanja navika u ishrani i konačnim rezultatom popravljanja opšteg stanja organizma.

Program LEOVIT DIJETA NA 14 DANA podrazumeva:

Komplet za Detoksikaciju organizma
dijeta sa detoksikacijom
Detoksikacija organizma
Prvi paket sa 31 proizvodom
5 dana pune dijete
Cena: 4000 din.
osnovni meni za mršavljenje
mršavljenje zdravom hranom
Mediteranski meni, 1/3 iz Etape 2
Drugi paket sa 31 proizvodom
5 dana pune dijete
Cena: 4300 din.

Trodnevna dijeta
stabilizacija težine
Trodnevna Ekspres dijeta, Etapa 3, Fiksiranje težine
3 dana ishrane
Cena: 3100 din.
Jednodnevna posna dijeta
stabilizacija težine
Posni dan,
finalna dijeta
9 proizvoda
1 dan dijete
Cena: 1100 din.
Podrška dijetama za mršavljenje, MegaSlim kapsule
MegaSlim
Podrška sa nutri premiksom i super sagorevačima.
Doziranje 2x dnevno na 15 dana uz sve tipove dijeta.

Program koji su pripremili ruski naučnici i nutricionisti nastao je iz serije priprema Ruskog svemirskog programa. Leovit je niskokalorična hrana ruskih astronauta koncipirana ne samo dugotrajnim rokom trajanja (dehidratacija pod posebnim uslovima bez promene ukusa obroka), već i visoko-nutritivnim revitalizirajućim spektrom komponenti, neophodnih za pun i neometan rad i dalji razvoj. Ne sadrže konzervanse i veštačke arome, boje i sl. Namirnice od kojih su obroci, napici i slatkiši napravljeni organskog su porekla, što je po uredbama u Rusiji kontrolisano na češćem nivou nego u bilo kojoj zemlji evrope. Opšte je poznato da su odlike ruskih proizvoda matematička tačnost navedenih podataka, ekspertiza na maksimalnom nivou i pre svega sprovođenje očuvanja zdravlja kod ljudi. Leovit pripada vrsti specijalizovanih ruskih proizvoda koji su do pre samo nekoliko godina bili dostupni isključivo građanima u okviru Ruske Federacije. Statistika tržišta rusije govori da su domaći kupci generalno probirljivi i rigorozni po pitanju kupovine proizvoda jer u svakom traže maksimalnu korist nasuprot komercijalnom uticaju njihovog zaštitnog pakovanja. Prošavši mnoštvo kriterijuma određenih matičnim korisnicima, Leovit je postao lider tržišta Rusije i zemalja SNG od '99. godine. 

Leovit dijeta je optimizovana je za većinu korisnika kao nutricionistička dijeta sa strogim unosom namirnica i dva osnovna kompleksa - za Detoksikaciju i Sagorevanje masti.
Ako se prati program, raspored obroka prema uputstvima ruskih dijetologa-nutricionista, rezultati od oko 3 kilograma nedeljno su zagarantovani.
Ceo sistem funkcioniše u 3 Etape tokom kojih se detoksikujete iznutra i hranite kožu, povećavate njenu elastičnost i mekoću, otklanjate zastoj rada jetre i bubrega i njihovu disfunkciju, jer ste se do sada hranili namirnicama koje same po sebi sadrže nezdrave komponente. Zatim u Etapi 2 prelazite na tipske menije koji su napravljeni po najpopularnijim jelima svetske i evropske kuhinje, ostavljate sve ružno iza sebe i skoro teško privikavate da odjenom više nemate potrebu za haotičnim unosom pržene i masne hrane a da ne govorimo tek o slatkišima. - Sportisti koji konzumiraju veće količine šećera, pohvalili su se, da posle korišćenja samo jedne Etape Leovit programa, nisu imali potrebu za slatkišima. Etapa 3 ima višestruku funkciju i to kao Stabilizacija postignutih rezultata iz Etape 1 i 2 i forsira «PLATO» donja granica mršavljenja i nestaje još jedan deo upornog viška naslaga. Telesna masa se ne smanjuje, a ako vežbate, mišići će biti dodatno stimulisani i jasno se ocrtavati.

Etapa 1 Leovit dijeta 14 danaDETOKSIKACIJA ORGANIZMA
1 paket ishrane DETOKSIKACIJA ORGANIZMA koristi se punih 5 dana i sadrži sve potrebne obroke i napitke.
Etapa 1 je dosta teška za većinu novih korisnika jer nije toliko ukusna kao proizvodi iz Etape 2, ali ako želite rezultate, savetujemo strpljenje tokom prvih dana korišćenja ove faze u kojima se već jasno mogu videti rezultati. U paketu se nalaze glavni obroci, predjela, slatki i slani program sa napicima. U toku Etape 1 dolazi do intenziviranja rada jetre i bubrega sa efektima ishrane kože. Rad organa i izgled kože se menjaju na bolje.

Etapa 2 Leovit dijeta 14 danaAKTIVNO MRŠAVLJENJE
U Etapi 2 podrazumeva se izbor jednog od 3 menija:
Mediteranski meni - Skup jela tradicionalne španske, italijanske i francuske kuhinje
Tradicionalni meni - Ne menja navike slovenske (srpske) kuhinje sa velikim akcentom na jela od mesa
Osnovni meni - Skup najboljih jela tokom 16 godina iskustva na ruskom tržištu, odabir njenih korisnika

Etapa 3 Leovit dijeta 14 dana, uspesno mrsavljenje STABILIZACIJA TEŽINE
Zasniva se na Trodnevnoj dijeti i Posnoj dijeti. 2 menija koja ukupno traju 4 dana. Veoma je važna za fiksiranje postignutih rezultata i njihovo očuvanje tokom dugog vremenskog perioda. Može se koristiti i odvojeno prema potrebi za brzim efektima (mršavljenje 1-2 konfekcijska broja) pred važno dešavanje.

 

0
Rating:
% of 100
Napišite svoju recenziju
Vi ocenjujete:Posna dijeta na 14 dana

Kako započeti Leovit dijetu?

Korisna informacija je ta da se osobe u najčešćem broju slučajeva opredele za komplet dijete od 14 dana sa sve 3 Etape u kojima se organizam čisti, aktivno mršavi i stabilizuje u trećoj fazi dijete. Ovakav pristup je temelj za postizanje kvalitetnog efekta sa dugim periodom ravnoteže linije, apetita i rada metabolizma, bez neprijatnih iznenađenja u vidu bezrazložno vraćenih kilograma. Odlasci u kupovinu namirnica su nepotrebni jer Leovit paketi sadrže svu potrebnu hranu za celodnevnu nedeljnu ishranu.
Pored slanih jela, supa i čorbi, nisu izostavljeni ni slatkiši u vidu voćnih štanglica raznih vrsta. Sadržaj kompleta upotpunjuju napici (dostupni i u odvojenim pojedinačnim pakovanjima) raspoređeni prema Kompleksu za sagorevanje masti i Detoks kompleksu: Leovit Kafa - kapućino za sagorevanje masti, Zeleni čaj za detoksikaciju, Crni čaj za sagorevanje, Kiselj Detoks (specijalni ruski napitak), Leovit Kompot za sagorevanje masti (sa komadićima voća). Pojačani efekat dijete se ostvaruje upotrebom MegaSlim kapsula, 2x dnevno u toku doručka i večere.
Osobine kompleksa MegaSlim su dodatna ishrana organizma sa vitaminima i mineralima i pojačano sagorevanje. Važno je znati da su sagorevači masti dostupni u apotekama obično prodavani pojedinačno, kao na primer ekstrakt garsinije, guarane... uključeni u sastav MegaSlim-a po povlašćenoj ceni, što ga predstavlja najrentabilnijim, efikasnim preparatom za mršavljenje na tržištu.
Kako bismo Vam olakšali odabir proizvoda, preporučujemo da svoju dijetu koncipirate barem na period od jedne radne nedelje ili na duži period prema sledećim slučajevima:
Ako imate višak do 7kg: Najteži zadatak osoba sa upornim viškom od npr. 5 do 7 kg predstavlja izazov i za dijetologe - nutricioniste koji pribegavaju svim poznatim metodama kako bi se ostvario uspeh. Efikasna metoda korišćenja Leovit dijete pokazala je rezultate u ovoj grupi korisnika pod obaveznim uslovom fizičke aktivnosti od 30 minuta dnevno da bi se mršavljenje sprovelo u potpunosti.
Preporuka: Etapa 1 - Detoksikacija organizma (5 dana ishrane) Etapa 2 - Osnovni meni, Tradicionalni ili Mediteranski meni (sadrže ishranu za po 5 dana). Ponoviti Etapu 1 ukoliko nakon 10 dana niste smršali više od 5 kg. Stabilizujte rezultate uz Trodnevnu Ekspres dijetu i Posni dan (ukupno 4 dana). Tokom celog trajanja dijete koristite vitaminsko mineralni kompleks MegaSlim za podršku dijete i sprečavanje “napada gladi”.

Kako održati uspešno ostvarene rezultate?

Kada dovoljno smršate i stabilizujete postignute rezultate sa Etapom 3, preporučujemo korišćenje Vašeg omiljenog Leovit menija iz Etape 2 u kombinaciji sa standardnom ishranom. Dijetu više nije neophodno pratiti striktno prema programu i poželjno je barem jednom dnevno zameniti neki od obroka sa Leovit obrocima i jednim napitkom iz kompleksa za sagorevanje. Svaki dan iz paketa Etape 2 sadrzi po 3 obroka koje možete podeliti na 3 dana, pri tom ostala 2 obroka koristite regularnu ishranu. Ovako će jedan Leovit paket trajati punih 15 dana terapije nutricionističkim obrocima, detoks i sagorevajućim napicima. Na ovaj način efikasno sprečavate ponovno gojenje, dok ćete organizmu obezbediti dodatni izvor vitamina i mikroelemenata koji su inače teže usvojivi kroz običnu ishranu. Ako se samoinicijativno ne vratite brzoj i nezdravoj hrani, a dodatna ishrana Leovit proizvodima redovno sprovodi, moguće je održati rezultate bez bitnih promena tokom više meseci.