Leovit - Proizvodnja preparata u RusijiInovacioni brend «LEOVIT», lider na ruskom tržištu, osnovan je 1999 godine i danas je lider u proizvodnji funkcionalnih proizvoda, koje blagotvorno utiču na zdravlje muškaraca i žena. Kompanija "LEOVIT" se bavi proizvodnjom specijalizovane terapijsko-preventivne ishrane i na listi vodećih proizvođača zauzima prvo mesto u Rusiji i državama SNG. LEOVIT je potpuno nov pristup za revitalizaciju organizma kroz pravilnu ishranu i unos isključivo zdrave hrane.


Proizvodne površine fabrike u Moskvi čine više od 30 000 m2. Proizvodi su predstavljeni u 90% svih apoteka i maloprodajnih lanaca u Rusiji. Više od 5 000 000 privatnih kupaca kupuju proizvode konstantno.
Naša kompanija "Leovit" d.o.o. je ekskluzivni uvoznik ruskog brenda LEOVIT u Republici Srbiji i zemljama Balkana. Svi proizvodi su sertifikovani.

U jelima ne prisustvuju stabilizatori, veštačke boje, sintetički dodaci, pojačivači mirisa i ukusa. U njihovom sastavu su samo prirodne komponente, kao što su: povrće, voće, žitarice, začinsko bilje, začini i lekovito bilje sa vitaminima i mikroelementima.

Vrednosti kompanije:

1

Etika poslovanja

Ne preporučujemo i ne prodajemo proizvode onima, kojima oni nisu korisni ili nisu namenjeni

2

Naturalnost proizvoda

Ne koristimo konzervanse i veštačke boje

3

Licem prema klijentu

Uvek se fokusiramo na potrošača i njegove potrebe

 
4

Pouzdanost

Gradimo održive i uzajamno korisne odnose sa kupcima, dobavljačima i zaposlenima

5

Inovativnost

U poslovanju dajemo prednost novim tehnološkim proizvodima

6

Dokazana korisnost

Koristimo naučni pristup prilikom kreiranja proizvoda i testiramo njihovu efektivnost i korisna svojstva