Ana ****** 13. јун у 14:27
Zavrsila sam sa Etapom 1 i sa 2 dana biljno-proteinskom ishranom. Otpočela sam Etapu 2 pre 2 dana. U Etapi 1 sam za 5 dana skinula 4 kg i stvarno sam prezadovoljna! :) Ali, nastavljam dalje! :) Sve pohvale Leovit proizvodima koji su zaista hranljivi i nadoknadjuju sve ono iz svakodnevne ishrane sto je neophodno nasem organizmu, a da pritom uvek imamo osecaj sitosti. Svi obroci i napici su ukusni. Moj lični izbor za Etapu 2 je bio Mediteranski meni pošto sam inače ljubitelj italijanske i francuske kuhinje. :) Mada su verovatno i druga dva menija iz Etape 2 dobra. Moji utisci za sada su pozitivni i svima koji bi želeli da smršaju, a da pritom ne gladuju, toplo preporučujem Leovit proizvode. :)

 

Sofija ***** 01. јун у 10:48
Prvi put posle više godina nisam imala potrebu da pijem diuretik jer mi se noge ne naduvaju. Primetno sam smršala, nastavljam sa Etapom 2 posle 2-3 dana pauze preporučenom dopunskom ishranom. Ukus Etape 1 je loš, ali ne predstavlja problem jer sam zadovoljna učinkom, prija mi. Ocena kiselja je 4-5, jos uvek nisam navikla na intenzivan miris.

 

Zeljka ***** 01.06.2015
Nije teška za izdržati, pohvaljujem ukus ćorbi, izuzetno sam zadovoljna. Konzumirala sam i čaj, koji nije neukusan kako sam očekivala. Oduševljena sam kiseljem, odličnog je ukusa. U nepunoj prvoj Etapi izgubila sam 1,5 kg, I sa zadovoljstvom nastavljam dalje.)))