Mediteranski meni - Program ishrane, kejs

SKU
141314

Uputstvo je šematizovano u vidu tabele u kojoj su raspoređeni obroci i napici sadržani u Leovit paketima po danima, obrocima i nazivima proizvoda.
Svaki red sadrži doba dana u kome se obrok primenjuje, redove sa nazivima proizvoda na srpskom i ruskim nazivom odštampanim na pakovanju.
U produžetku svakog reda je naznačena odgovarajuća posuda za pripremu obroka i nakon toga količina (u jedinicama mililitara) proključale vode sa kojom se obrok preliva.
Pravilo je da se prvo sadržaj iz pakovanja sipa u odgovarajuću posudu i potom prelije tek proključalom vodom. Dobijenu smesu dobro izmešati da bi se sjedinila i sačekati da se ohladi.
Leovit obrok će pred Vačim očima povratiti oblik kao "tek spremljen u kuhinji". Sada ste spremni da konzumirate Leovit obrok i postupate dalje prema uputstvu do ostvarenja željenih rezultata.

Sadržaj:

  • Etapa 1 - Detoksikacija organizma, program ishrane, instrukcija za upotrebu - Str. 11
  • Etapa 2 - Osnovni meni, program ishrane, instrukcija za upotrebu - Str. 14
  • Etapa 2 - Tradicionalni meni, program ishrane za 5 dana, instrukcija za upotrebu - Str. 18
  • Etapa 2 - Mediteranski meni, program ishrane za 5 dana, instrukcija za upotrebu - Str. 22
  • Etapa 3 - Trodnevna Ekspres dijeta, program ishrane za 3 dana, instrukcija za upotrebu - Str. 26
  • Etapa 3 - Posni dan, jednodnevni program ishrane, instrukcija za upotrebu - Str. 29

 

   Preuzmite PDF uputstvo

 

Šta je Leovit - Str. 2
Leovit u Rusiji - Str. 3
Primena Leovit proizvoda - Str. 4
Upotreba Leovit dijete kod dijagnostikovanih obolenja, pre i postoperativna dijeta u kliničkim ili kućnim uslovima - Str. 6
Stručno mišljenje Leovit lekara - Str. 7
3 Etape Leovit sistema (skraćeno objašnjenje) - Str. 9
MegaSlim kapsule, instrukcija za upotrebu - Str. 10
Kafa-kapućino za sagorevanje masti, instrukcija za upotrebu - Str. 31
Čajevi kompleksa za detoksikaciju i sagorevanje masti, instrukcija za upotrebu - Str. 32
Štanglice voćne kompleksa za detoksikaciju i sagorevanje masti - Str. 33
Kiselj detoks, instrukcija za upotrebu - Str. 34
Musli-štanglice za zamenu obroka - Str. 35
Kompot za sagorevanje masti, instrukcija za upotrebu - Str. 36
Stevia, prirodni zaslađivač u tabletama, instrukcija za upotrebu - Str. 37
Nagrade i priznanja Leovit kompanije na Balkanu - Str. 38

Quick Overview

Mediteranski meni je skup najukusnijih jela francuske, italijanske i španske kuhinje i pod zaštitom je UNESCO svetske kulturne baštine tih naroda. Dobro poznata efikasnost "mediteranske dijete" upotpunjena je Leovit napicima Detoks i kompleksa za sagorevanje masti. Prosečno mršavljenje tokom ove dijete je oko 3 kg nedeljno.

Porudžbine putem telefona:
0656035160

4.500,00 RSD
Mediteranski meni - Program ishrane, kejs is available to buy in increments of 1

Dostava proizvoda

Svi poručeni proizvodi se otpremaju istog dana, sledećeg dana u jutarnjim časovima ili po dogovoru sa Vama u najzgodnije vreme. Dostava je moguća na sledeći način.

  •  Direktna dostava u toku dana na adresu za grad Beograd, Smederevo, Požarevac i Mladenovac

  •  Kurirskom službom šaljemo danas za sutra (plaćanje u kešu po dostavi)

  •  Slanje petkom za subotu vršimo preko pošte Srbije
 

Kontakt za kupce
   065 60 35 160  ili     kontakt[at]leovit.rs

 
 

«Mediteranska dijeta» je 2011 god. uključena u listu svetske kulturne baštine UNESKO. U svojoj osnovi ima nizak sadržaj zasićenih životinskih masti, i visok - biljnih namirnica. Na osnovu toga je sastavljen ovaj program od niskokaloričnih jela tradicionalne francuske, španske i italijanske kuhinje, sa energetskom vrednošću osnovne ishrane оd 510 kcal dо 573 kcal dnevno.
Energetska vrednost     dnevno 510 - 573 kcal
Masa neto                        708 g
Količina u pakovanju     1 kom.
Sastav                          Supe i čorbe, glavna jela, napici, dezert.
Аnaliza (na 100 g)     --

Meni ovog programa:
•    Supe i čorbe
  o    Krem supa pileća
  o    Italijanska supa od pečuraka
  o    Krem supa od pečuraka
  o    Supa sa belim lukom na madridski način
  o    Krem supa od paradajza na toskanski način
•    Glavna jela
  o    Krompir "Mirres"
  o    Kaša griz "Semolino" sa voćem
  o    Pasta "Toskano"
  o    Ovsena kaša
  o    Maltese krompir sa mesom
  o    Palenta na seljački način
  o    Pileća paella
  o    Puding sa čokoladom
  o    Testenina u «Bolognese» sosu
  o    Heljda na atinski način sa sirom  
•    Napici
  o    Kiselj «Detoks»
  o    Kapućino «Kafa za mršavljenje (fat burning kompleks)»
  o    Čaj «Pohudin» (detoks kompleks)


Program pruža mogućnost da se strogo kontroliše unos kalorija svakog obroka. Smanjuje težinu usled hipo kaloričnosti  i delovanja funkcionalnih sastojaka.
Ne zahteva radikalnih restrikcija u ishrani. Optimalan je za postepeno mršavljenje. Prirodan za organizam.
Doprinosi smanjenju obima želuca i formiranju pravilnih navika u ishrani. Оrganizam obezbeđuje sa osnovnim hranljivim i biološki aktivnim supstancama.

Sistem funkcioniše u pet glavnih oblasti:

    gubitak težine;

    kontrola težine usled smanjenja dolaznih masti u organizam i iskorišćenosti akumuliranih masti;

    formiranje pravilnih navika u ishrani;

    garancija sukcesije između različitih etapa korekcije težine;

    podrška organizma pri mršavljenju.

0
Rating:
% of 100
Napišite svoju recenziju
Vi ocenjujete:Mediteranski meni - Program ishrane, kejs

Kako započeti Leovit dijetu?

Korisna informacija je ta da se osobe u najčešćem broju slučajeva opredele za komplet dijete od 14 dana sa sve 3 Etape u kojima se organizam čisti, aktivno mršavi i stabilizuje u trećoj fazi dijete. Ovakav pristup je temelj za postizanje kvalitetnog efekta sa dugim periodom ravnoteže linije, apetita i rada metabolizma, bez neprijatnih iznenađenja u vidu bezrazložno vraćenih kilograma. Odlasci u kupovinu namirnica su nepotrebni jer Leovit paketi sadrže svu potrebnu hranu za celodnevnu nedeljnu ishranu.
Pored slanih jela, supa i čorbi, nisu izostavljeni ni slatkiši u vidu voćnih štanglica raznih vrsta. Sadržaj kompleta upotpunjuju napici (dostupni i u odvojenim pojedinačnim pakovanjima) raspoređeni prema Kompleksu za sagorevanje masti i Detoks kompleksu: Leovit Kafa - kapućino za sagorevanje masti, Zeleni čaj za detoksikaciju, Crni čaj za sagorevanje, Kiselj Detoks (specijalni ruski napitak), Leovit Kompot za sagorevanje masti (sa komadićima voća). Pojačani efekat dijete se ostvaruje upotrebom MegaSlim kapsula, 2x dnevno u toku doručka i večere.
Osobine kompleksa MegaSlim su dodatna ishrana organizma sa vitaminima i mineralima i pojačano sagorevanje. Važno je znati da su sagorevači masti dostupni u apotekama obično prodavani pojedinačno, kao na primer ekstrakt garsinije, guarane... uključeni u sastav MegaSlim-a po povlašćenoj ceni, što ga predstavlja najrentabilnijim, efikasnim preparatom za mršavljenje na tržištu.
Kako bismo Vam olakšali odabir proizvoda, preporučujemo da svoju dijetu koncipirate barem na period od jedne radne nedelje ili na duži period prema sledećim slučajevima:
Ako imate višak do 7kg: Najteži zadatak osoba sa upornim viškom od npr. 5 do 7 kg predstavlja izazov i za dijetologe - nutricioniste koji pribegavaju svim poznatim metodama kako bi se ostvario uspeh. Efikasna metoda korišćenja Leovit dijete pokazala je rezultate u ovoj grupi korisnika pod obaveznim uslovom fizičke aktivnosti od 30 minuta dnevno da bi se mršavljenje sprovelo u potpunosti.
Preporuka: Etapa 1 - Detoksikacija organizma (5 dana ishrane) Etapa 2 - Osnovni meni, Tradicionalni ili Mediteranski meni (sadrže ishranu za po 5 dana). Ponoviti Etapu 1 ukoliko nakon 10 dana niste smršali više od 5 kg. Stabilizujte rezultate uz Trodnevnu Ekspres dijetu i Posni dan (ukupno 4 dana). Tokom celog trajanja dijete koristite vitaminsko mineralni kompleks MegaSlim za podršku dijete i sprečavanje “napada gladi”.

Kako održati uspešno ostvarene rezultate?

Kada dovoljno smršate i stabilizujete postignute rezultate sa Etapom 3, preporučujemo korišćenje Vašeg omiljenog Leovit menija iz Etape 2 u kombinaciji sa standardnom ishranom. Dijetu više nije neophodno pratiti striktno prema programu i poželjno je barem jednom dnevno zameniti neki od obroka sa Leovit obrocima i jednim napitkom iz kompleksa za sagorevanje. Svaki dan iz paketa Etape 2 sadrzi po 3 obroka koje možete podeliti na 3 dana, pri tom ostala 2 obroka koristite regularnu ishranu. Ovako će jedan Leovit paket trajati punih 15 dana terapije nutricionističkim obrocima, detoks i sagorevajućim napicima. Na ovaj način efikasno sprečavate ponovno gojenje, dok ćete organizmu obezbediti dodatni izvor vitamina i mikroelemenata koji su inače teže usvojivi kroz običnu ishranu. Ako se samoinicijativno ne vratite brzoj i nezdravoj hrani, a dodatna ishrana Leovit proizvodima redovno sprovodi, moguće je održati rezultate bez bitnih promena tokom više meseci.